image

JOUW MENING TELT!

Brabant is een fijne plek om te leven: wonen, werken, sporten, studeren, feesten.. alles is mogelijk. Wat vind jij eigenlijk belangrijk in Brabant? Zijn er dingen die je zou willen veranderen? En wil je dat er naar je geluisterd wordt? Meld je dan aan voor het Brabantpanel!

Jouw mening telt mee!

In ons Brabantpanel zien we graag de diversiteit die onze provincie rijk is terug. Daarmee zorgen we ervoor dat de uitkomsten een goede weerspiegeling zijn van de Brabantse samenleving. Daarom zouden we het tof vinden als je lid wordt!

Het is ontzettend belangrijk om de stem van de Brabanders te horen zodat deze meegenomen wordt in belangrijke besluiten en het beleid van maatschappelijke organisaties, gemeentes en de provincie. Én je blijft zelf op de hoogte van wat er in Brabant speelt. Bovendien spaar je bij iedere ingevulde vragenlijst punten die je later kan inleveren voor cadeaubonnen of doneren aan een goed doel.

Mijn mening waarover?

We vragen je mee te denken over bewegen en sport, over zorg, over je woonomgeving, over voorzieningen, over openbaar vervoer, over politiek, over cultuur et cetera. Kortom: allerlei sociale en maatschappelijke onderwerpen.

Hoe werkt het?

Je ontvangt regelmatig per e-mail een uitnodiging voor het – geheel vrijblijvend! – invullen van een online vragenlijst, met een link naar de vragenlijst. Invullen duurt nooit lang en doe je eenvoudig via je computer, tablet of smartphone. Voor iedere ingevulde vragenlijst ontvang je Brabantpunten. Hiermee spaar je voor mooie cadeaus in onze Brabantshop. Het is ook mogelijk om jouw Brabantpunten om te zetten in een gift aan een goed doel naar keuze!

Recente resultaten

We publiceren de resultaten van de onderzoeken op onze Brabant-panel site. Bijvoorbeeld de campagne ‘Brabant gaat voor NUL verkeersdoden’. Hieruit bleek dat 41% van de Brabanders zich op een veiligere manier is gaan gedragen in het verkeer. Dit percentage is aanzienlijk gestegen ten opzichte van 2017 (+13%) en 2016 (+15%).

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met mijn antwoorden? Wat voor vragen worden mij gesteld? Zijn mijn gegevens anoniem? Antwoorden op deze en meer veelgestelde vragen vindt je op de website. Staat je vraag er niet tussen? Mail dan naar info@brabantpanel.nl.